Logo van Greenpoint

Over Greenpoint

Wij bieden avocado’s, Hollandse kas en seizoensproducten. Dat doen we met oog voor kwaliteit en hart voor de markt en het product. Greenpoint is namelijk een servicepartner die levert op alle fronten.

scroll down

Rechtstreeks uit het Westland

Greenpoint is een jong, Nederlands bedrijf onder leiding van avocadospecialist Carel van Krimpen. Samen met gevestigd partner K. van de Spijk heeft Greenpoint vanuit het Westland een mooi netwerk opgezet.

EEN INTERNATIONAAL BEDFRIJF

We weten precies waar de beste groenten en fruit vandaan komen. Naast nationale teelt importeren we uit landen als Peru, Chili, Mexico, Marokko, Spanje, Kenia en Zuid-Afrika.

DUURZAME RELATIES

Met gezonde ambitie richt Greenpoint zich op groothandels, horecaleveranciers, (online) supermarkten, groentespeciaalzaken en catering. Elke organisatie verdient en krijgt onze persoonlijke aandacht.

“We streven naar duurzame relaties met al onze partners en klanten. Gedreven door plezier werken we samen aan mooie oplossingen op maat. Ondertussen houden we met elkaar de handel transparant en verbeteren we de keten. Zo werken we aan eerlijkheid én continuïteit.”
Carel van Krimpen
Samen Respect voor elkaar als partners
Flexibel Maatwerk is mogelijk
Kwaliteit Kritische experts
Lange termijn Oog op de toekomst
Transparant Eerlijk, open en direct

Persoonlijk

Om te begrijpen wat onze klanten nodig hebben, blijven we te alle tijden met elkaar in gesprek. Op eerlijke, laagdrempelige en servicegerichte wijze. Want als we je beter begrijpen kunnen we je beter helpen. Ongeacht wie je bent; je ontvangt maatwerk op al onze producten en dienstverleningen.

Proceseigenaar

De reis die een product aflegt is lang en intensief. Elke schakel vraagt om een andere discipline. Daarom is Greenpoint de spil in de keten. Zo betrekken we bij het kweken andere experts dan bijvoorbeeld bij het rijpen. Omdat we met alle betrokkenen in goed contact staan, kunnen we elke stap nauwlettend in de gaten houden.

Gegarandeerd tevreden

Voldoende is niet genoeg; het moet geweldig zijn. Dus zijn we kritisch op de in- en verkoop. Gelukkig werken we met de allerbeste partners zodat we kwaliteit kunnen waarborgen.

Eerlijke handel

Wij snappen dat verantwoord ondernemen net zo belangrijk is als de kwaliteit van een product. Zodoende zetten wij in op transparantie, want wij houden niet van een nare bijsmaak. Greenpoint werkt alleen samen met leveranciers die gecertificeerd zijn op het gebied van milieu, arbeid en productie.

Certicifering

We werken enkel met telers en partners die voorzien zijn van de juiste certificeringen. Ons netwerk voldoet aan de Europese wetgeving van voedselveiligheid. We werken met en volgens de richtlijnen van:

  • GLOBALGAP
  • GROEN AGRO CONTROL
  • FOOD COMPASS

Neem vrijblijvend contact op

Vraag naar de mogelijkheden