Logo van Greenpoint

Avocado's

Greenpoint houdt het graag puur. Dat gaat op voor zowel onze producten als samenwerkingen.
scroll down

We zitten er bovenop

Wat hebben Peru, Mexico, Chili en Zuid-Afrika gemeen? Hier vind je de plantages waar de beste avocado’s vandaan komen. En de omstandigheden die daarvoor nodig zijn. Om consistentie te waarborgen en continuïteit te garanderen zijn we al vanaf de groei van de vrucht nauw betrokken.

Ketensamenwerking

We werken selectief samen met partners en leveranciers die buitengewoon zorgvuldig met de oogst en onze producten omgaan. Elke samenwerking is gericht op een lange termijn relatie. Eerlijk, open en direct. We weten precies wat de verwachtingen van elkaar zijn en werken volgens de gestelde voedselveiligheidsnormen.

Rijping naar wens

De druk van de avocado bepaalt de hardheid van de vrucht. Hoe lager de druk, hoe rijper het fruit. Aan de hand van de wensen van onze klanten bepalen we welke druk het beste past. Is dat ready-to-eat? Of juist triggered? Met speciale rijpprogramma’s worden de avocado’s op klantniveau in de juiste conditie afgeleverd.
Logo van Avojoy

Met toeleverancier Westfalia lanceerden we Avojoy. Uit liefde voor avocado’s.

Een echte Smaaksensatie

Avojoy is het premium merk voor groothandels, horecaleveranciers, (online) supermarkten, groentespeciaalzaken en catering door heel de Benelux. Avocado’s zijn een kwetsbaar product en vragen daarom de nodige aandacht. De avocado’s van Avojoy ondergaan nauwkeurige kwaliteitscontroles en worden met zorg geselecteerd. Dat resulteert in een buitengewoon zachte avocado met een heerlijke, olieachtige smaak.

PERFECT GERIJPT

Klaar om direct je tanden in te zetten.

EIGEN TEELT

Zo houden we controle op de kwaliteit.

ALLEEN HET BESTE

Met zorg geselecteerd, het hele jaar rond.

Logo van Avojoy
Specialist in Premium Avocado's

Verpakking op maat

Na het rijpen worden de avocado’s handmatig gesorteerd en verpakt. Ook dat doen we altijd geheel naar de wensen van onze klanten: van clafnet tot flowpack, van schaaltje tot eierdoos. Vraag gerust naar onze tailormade oplossingen.
Ons geheim zit ‘m in aandacht, expertise, samenwerking en een passend netwerk. We zijn toegewijd aan de tevredenheid van onze klanten. Door te werken met gevestigde namen kunnen we jaarrond een premium product leveren. Niet voor niets is de slogan: The best avocado’s brought to you.
- Carel van Krimpen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vraag naar de mogelijkheden