Logo van Greenpoint

We houden het graag puur

Servicepartner en leverancier van groente en fruit.

Ontdek onze producten
scroll down

Een toegewijde expert

Wij zijn jouw rechterhand op het gebied van avocado’s, Hollandse kas en seizoensproducten. Met bijna 100 jaar aan kennis en ervaring is Greenpoint een bewezen partner voor groothandels, horecaleveranciers, (online) supermarkten, groentespeciaalzaken en catering door heel de Benelux. Van importeren en exporteren tot rijpen en verpakken: we zijn een internationale speler met de service van de winkel om de hoek.

Onze producten

Avocado's

Greenpoint is specialist op het gebied van premium avocado’s. Elk product wordt aandachtig gecontroleerd en met liefde verzorgd. Dat zie je, voel je en proef je.

Hollandse Kas

Zo puur proef je het niet vaak: we leveren seizoensgebonden Hollandse kas van echte lokale boeren. Ontdek onder andere onze bloemkolen, komkommers en overheerlijke snijbonen.

Smaakmakers

In samenwerking met onze vaste toeleveranciers bieden we diverse smaakmakers zoals gember, limoenen en pepers. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Logo van Avojoy

Avojoy is de specialist in premium avocado’s voor groothandels, horecaleveranciers, (online) supermarkten, groentespeciaalzaken en catering door heel de Benelux

Ga naar de website
Logo van Your Avojoy

Met de handige box van Your Avojoy heb je altijd de perfecte avocado in huis. Je kunt kiezen uit twee soorten rijping, zodat je op ieder moment kunt genieten.

Ga naar de website

Greenpoint Update

Blijf op de hoogte van onze producten, prijzen en updates.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vraag naar de mogelijkheden