Logo van Greenpoint

Premium avocado's van Avojoy

05-10-2020
scroll down

Premium avocado's van Avojoy

In samenwerking met Greenpoint Trading brengt Avojoy een nieuw product op de markt: premium avocado’s voor supermarkten, winkeliers, horecaleveranciers, groothandels, restaurants, foodservice en catering. Samen met leverancier Westfalia, levert Avojoy jaarrond premium avocado’s. Met meer dan 100 jaar ervaring en avocado farms over de gehele wereld weten ze precies waar ze moeten zijn voor de allerbeste producten.
 
De Hass avocado’s van Avojoy ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Zowel in het land van herkomst, als in de Rotterdamse haven worden de avocado’s meerdere malen individueel gecheckt door eigen kwaliteitscontrolleurs. De avocado’s worden vervolgens gerijpt aan de hand van de wensen van de klant. Wanneer de avocado’s de laatste kwaliteitscontroles hebben doorstaan, worden ze vanuit de loods in de Lier persoonlijk bij klanten afgeleverd.
 
Carel van Krimpen, eigenaar Avojoy: “Avocado's zijn een razend populair product, toch zijn er ontzettend veel avocado's van slechte kwaliteit op de markt. Door de samenwerking met gevestigde namen, beschikken wij over de juiste expertise en contacten om de allerbeste avocado's te kunnen leveren. Onze toegevoegde waarde zit hem in de aandacht die we besteden aan onze avocado's én aan onze klant. Daarom zeggen we bij Avojoy ook: The best avocados brought to you. Persoonlijke aandacht en kwaliteit, dat is waar het om draait.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vraag naar de mogelijkheden